ontspanningsmassage

helpt om de bloedsomloop te verbeteren wat de bovenliggende spieren stimuleert.

emotioneel beïnvloed massage het zenuwstelsel wat stress en angst kan verminderen, zowel bij de gever als de ontvanger. Het niveau van stresshormoon en cortisol wordt verlaagd en zenuwen worden gekalmeerd. deze vorm van ontspanning kan ook slaap problemen verminderen. Door regelmatig een massage te nemen wordt je je weer meer bewust van je lichaam. Voor mensen die door negatieve ervaringen gevoelig zijn geworden voor aanraking kan massage een belangrijke rol spelen waardoor aanraking weer als prettig kan worden ervaren. Door de massage kun je het gevoel van hernieuwde energie krijgen door lichaam en geest te ontspannen en stress te verwijderen

 

hotstone massage

De naam zegt het al, een massage met warme stenen. Hiervoor gebruiken we basaltstenen die uit de aarde omhoog gekomen zijn en duizenden jaren oud zijn. Ze zorgen niet alleen voor temperatuur,  maar geven ook hun persoonlijke energie door aan de ontvanger die hiermee gemasseerd wordt. In basalt zitten verschillende mineralen o.a. pyroxeen, ijzer en magnesium. hotstone massage draagt bij aan: ontgiftende werking ,verlicht spanning, vergroot het gevoel van welzijn, stressvermindering, verbetering van de doorbloeding, ontspanning van stijve spieren, verlichting bij acute en chronische spierproblemen en stimuleert het immuunsysteem.

Hotstone massage is geschikt bij: spanningen, spierproblemen ,fibromyalgie en gewricht problemen zoals reuma en artrose mits er geen ontstekingen zijn.

Maar bovenal een weldaad om van te genieten

thaise voetreflexmassage

Deze massage helpt om het lichaam en geest te ontspannen en eventuele blokkades te verwijderen en de energie doorstroming te bevorderen waardoor lichaam en geest weer in evenwicht komen, en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Ieder orgaan heeft in de voet een eigen zone, door deze zone te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe en energie doorstroming gestimuleerd en kan je lijf afvalstoffen sneller afvoeren. Bij deze massage kan eventueel een ritueel voetenbad vooraf gegaan worden. 

kokosstempel massage

kokosstempelmassage bestaat uit 2 onderdelen. Het scrubben en de massage.

Het scrubstempeltje bevat vijf ingrediënten die de volgende eigenschappen hebben:

huid herstellend, voorkomt ouderdomsverschijnselen, versterkt het immuunsysteem, verwijderd dode huidcellen en geeft nieuwe energie, het opent de poriën waardoor de olie van de kokos stempels goed door de huid wordt opgenomen.

Na het scrubben volgt de massage met de stempels die gevuld zijn met pure kokos. doordat de stempels verwarmt worden komt tijdens het masseren de olie die in de kokos zit vrij waardoor de massage aangenaam aanvoelt door de vrijkomende geur van kokos beleef je een exotisch vakantie gevoel. Kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigd de huid waardoor rimpels vervagen, geeft een mooie teint en zijdezachte huid, natuurlijk antibioticum, goed bij een zeer droge en gevoelige huid. helpt tevens om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.